Az Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika Budapest után Londonban és Genfben, illetve Bernben is megnyitotta partner klinikáit.

Best of Budapest díj - Implantcenter professzionális fogászat és szájsebészet
Telefon:

E-mail:
Cím:
+36 1 422 0808
Sürgős esetben hívhat minket mindennap éjfélig

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

1024 Budapest, Margit krt. 67.
Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Fogfehérítés

Nem csak szépészeti, hanem szájhigiéniai kérdés is

Az arc legfeltűnőbb része a szemek és az ép egészséges fogak. Az egészséges ragyogó fehér fogak ápolt és fiatalabb külsőt kölcsönöznek, szebbé teszik az arcot. Fiatalon a legtöbb embernek fehérek a fogai, de az évek során, az elfogyasztott ételek és italok, valamint a dohányzás hatására a fogak elszíneződhetnek. A mai modern fogfehérítési technikáknak köszönhetően az elszíneződések megszüntethetőek.

A felszíni elszíneződések esetében első lépésként dentalhigiénikusaink eltávolítják a lepedéket, a fogköveket és egy homokfúvó segítségével tisztára és simára polírozzák a fogak felszínét.

Minden esetben professzionális fogtisztítás előzi meg a rendelői vagy az otthoni fogfehérítést.

Rendelői fogfehérítés

A mai legmodernebb fogászati technológiával, kevesebb, mint 1 óra alatt akár 2-4 árnyalattal világosabb fogszínt érhetünk el. Ehhez az eljáráshoz budapesti rendelőnkben fogfehérítő Led lámpát használjuk.

A rendelői fogfehérítés menete:

  • Első lépésként, egy speciális ajakterpeszt helyezünk fel, amely eltakarja, védi az ajkakat a kezelés során, majd egy ínyvédő géllel bekenjünk az ínyt és a lágy részeket, hogy a magasabb koncentrációjú fogfehérítő zselétől megóvjuk azokat.
  • Ezt követően a fogfelszínre felvisszük a fogfehérítő zselét, melyet Led lámpával megvilágítunk. Az UV-B fény hatására aktivizálódik a fogfehérítő anyag.
  • A fogfehérítés végén védőréteggel vonjuk be a fogakat. A kezelést követő 48 órában, kerülje a dohányzást és azoknak az ételeknek és italoknak fogyasztását, amelyek elszíneződést okozhatnak. Ilyen például, a kávé, tea, cola és a vörösbor.

Az eredményt hosszútávon megőrizhető az otthoni sínes fogfehérítővel, amelyet előzőleg a fogsorminta alapján készítünk el.

A rendelői fogfehérítés, biztonságos eljárás, mivel nem károsítja sem a fogakat, sem a töméseket és a koronákat, általában csekély átmeneti érzékenységgel jár csak.

Rendelői fogfehérítés

Rendelői fogfehérítés

Otthoni sínes fogfehérítés - napról napra világosabb fogak

Az otthoni sínes fogfehérítéssel, napról napra világosabb fogszín érhető el. A tökéletes hatás eléréshez kb. 10-12 alkalom szükséges.

A használat az anyagának köszönhetően kényelmes, és alvás közben is viselhető.

Otthoni sínes fogfehérítés menete:

  • Fogászati klinikánkon először lenyomatot veszünk az alsó és a felső fogakról, amely alapján fogtechnikusaink 24 órán belül elkészítik az egyénre szabott fogsínt.
  • A fogfehérítő zselét minden egyes alakalommal be kell tölteni a sín belsejébe.
  • A síneket éjszakára fel kell helyezni, és akár egy éjszaka alatt szemmel látható változás érhető el. Az esetek legnagyobb részében 5-8 éjszaka elegendő.
  • A kezelés ideje alatt érdemes kerülni a dohányzást és azoknak az ételeknek és italoknak fogyasztását, amelyek elszíneződést okozhatnak. Ilyen például, a kávé, tea, cola és a vörösbor.
  • Ha a fogfehérítő gél elfogy, Klinikánkon bármikor pótolható.
Fogfehérítés otthon

Fogfehérítés otthon

A fogfehérítő zselével történő fogfehérítés biztonságos eljárás, mivel a fogak szerkezetében nem okoz változást.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Porcelán héj

Jó tudni

A mai legmodernebb fogászati technológiával, kevesebb, mint 1 óra alatt akár 6-8 árnyalattal világosabb fogszínt érhetünk el. Ehhez az eljáráshoz budapesti rendelőnkben a Discus Zoom fogfehérítő lámpát használjuk.

Bővebben a fogfehérítésről

A webhelyünkön cookie-kat használunk a magasabb felhasználói élmény érdekében. További információt itt találhat: link.

EU Cookie Directive Module Information