Az Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika Budapest után Londonban és Genfben, illetve Bernben is megnyitotta partner klinikáit.

Best of Budapest díj - Implantcenter professzionális fogászat és szájsebészet
Telefon:

E-mail:
Cím:
+36 1 422 0808
Sürgős esetben hívhat minket mindennap éjfélig

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

1024 Budapest, Margit krt. 67.
Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Röntgen

A teljes körű fogászati és szájsebészeti ellátás alapját egy röntgenfelvétel vagy (CB)CT készítése képezi. Ennek segítségével fogorvosaink és szájsebészeink pontos képet kapnak a fogsor, illetve az állkapocs aktuális állapotáról, mely alapján pontos javaslatot tudnak adni a kezelésre vonatkozóan.

Amennyiben páciensünk egyéni fogászati problémájának megoldásához csak egy fogról szükséges röntgenfelvételt készíteni, akkor az Owandy RX nagyfrekvenciás intraorális röntgenkészüléket alkalmazzuk. Az Európában vezető, svájci gyártású készüléket világszerte több mint 50 ország fogászati klinikáján használják. A készülék a lehető legpontosabb felvételt tudja készíteni páciensünk fogazatáról.

Klinikánkon panorámaröntgen felvételt is készítünk

Ha a röntgenfelvételt páciensünk teljes fogsoráról, vagy egy komolyabb szájsebészeti beavatkozáshoz, az állkapocsról is készíteni kell, akkor panoráma röntgen készítéséhez a Kodak 9300 3D röntgenkészüléket alkalmazzuk.

A röntgenfelvétel mindössze pár másodperc alatt elkészül, fájdalommentesen. A felvétel minimális sugárterheléssel készül, valamint pácienseinket ólomköpennyel is védjük a felvétel készítése alatt, így annak használata még biztonságosabb. A panoráma röntgen készítésekor viszont fontos, hogy pácienseink ne viseljenek pl. nyakláncot, fülbevalót vagy fém tartalmú hajdíszt ezalatt a rövid idő alatt.

A készülék a ma elérhető legnagyobb felbontású felvételt képes elkészíteni fogsoráról. A precíz felvétel által részletes információk állnak rendelkezésre páciensünk személyre szabott diagnózisának felállításához.

(CB)CT

Az Implantcenter fogászati és szájsebészeti klinikán alkalmazott Kodak 9300 3D röntgenkészülék nem csak páciensünk teljes fogsoráról, hanem állkapcsáról, arcüregéről is részletes, nagy felbontású képet készít. Az alkalmazása során a készülék páciensünk feje körül körbefordul, eközben felvételszeleteket rögzít, melyek együttesen egy átfogó képet nyújtanak páciensünk fogazatának, állkapcsának, fogak körüli csontozatának állapotáról és az arcüreget érintő elváltozásokról.

Galéria

implantcenter-fogaszat-fogtechnika-1.jpg
implantcenter-fogaszat-13.jpg
implantcenter-fogaszat-fogaszat-2.jpg
muto15.jpg

Média

Baj van a szájhigiéniával? - Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika
A csábos mosoly titka - Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Jó tudni

Kiemelten fontos a kismamák rendszeres fogászati szűrése és a helyes szájhigiénia betartása a fog-és fogínyproblémák elkerülése érdekében.

Bővebben a terhességi fogászatról

A webhelyünkön cookie-kat használunk a magasabb felhasználói élmény érdekében. További információt itt találhat: link.

EU Cookie Directive Module Information