Az Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika Budapest után Londonban és Genfben, illetve Bernben is megnyitotta partner klinikáit.

Best of Budapest díj - Implantcenter professzionális fogászat és szájsebészet
Telefon:

E-mail:
Cím:
+36 1 422 0808
Sürgős esetben hívhat minket mindennap éjfélig

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

1024 Budapest, Margit krt. 67.
Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Konzultáció

A klinikánkkal történő kapcsolatfelvételt követően pácienseinknek konzultációs időpontot biztosítunk tapasztalt fogorvosaink és szükség esetén szájsebészeink egyikéhez is.

Ha páciensünk először jár nálunk, akkor érkezését követően egy adatlap kitöltésére van szükség, hogy fogorvosaink és szájsebészeink elegendő információval rendelkezzenek páciensünk aktuális egészségi állapotáról, az általa szedett gyógyszerekről.

Szakképzett fogorvosunk vagy szájsebészünk teljes körűen megvizsgálja páciensünk fogazatát, fogínyét és felméri szájhigiéniai állapotát. Ezt követően a legtöbb esetben sor kerül egy röntgenfelvétel készítésére is, melynek segítségével fogorvosaink és szájsebészeink a fogsor és az állkapocs aktuális állapotáról kaphatnak pontos képet. Ezáltal páciensünk egészségi állapotához még jobban igazodó kezelési tervet tudnak javasolni.

Az Implantcenter klinikán arra törekszünk, hogy bizalomra épülő orvos-páciens viszonyt alakítsunk ki, mely szakembereink emberközpontú hozzáállásában is tükröződik. Ennek köszönhetően a fogászati konzultáció során pácienseink a javasolt fogászati kezelés egyes lépéseiről részletes információt kapnak és bármilyen kezeléssel kapcsolatos kérdésüket feltehetik fogorvosunknak, szájsebészünknek. Amennyiben páciensünknek szájsebészeti beavatkozásra is szüksége van, kollégáink több éves tapasztalattal rendelkező szájsebészeink egyikéhez is biztosítanak időpontot egy szájsebészeti konzultációra.

Mindezek után páciensünk megkapja részletes kezelési tervét, mely tartalmazza a folyamat lépéseit, a kapcsolódó költségeket tételesen lebontva, a javasolt időzítést és az esetleges gyógyulási idő hosszát is.

Fogászati vagy szájsebészeti kezelésre van szüksége?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen időpontot még ma.

Üzenetet küldök Ingyenes visszahívást kérek

Jó tudni

Kiemelten fontos a kismamák rendszeres fogászati szűrése és a helyes szájhigiénia betartása a fog-és fogínyproblémák elkerülése érdekében.

Bővebben a terhességi fogászatról

A webhelyünkön cookie-kat használunk a magasabb felhasználói élmény érdekében. További információt itt találhat: link.

EU Cookie Directive Module Information