Az Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika Budapest után Londonban és Genfben, illetve Bernben is megnyitotta partner klinikáit.

Best of Budapest díj - Implantcenter professzionális fogászat és szájsebészet
Telefon:

E-mail:
Cím:
+36 1 422 0808
Sürgős esetben hívhat minket mindennap éjfélig

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

1024 Budapest, Margit krt. 67.
Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Pályázatok

2011-ben nyert pályázataink

Az illesztésmentes implantátum innovációjának bevezetése

Weboldalak: ujszechenyiterv.gov.hu / www.magzrt.hu

Videó:

Az IMPLANTCENTER új innovációja műtéti sablon felhasználásával

A projekt a "Az IMPLANTCENTER új innovációja műtéti sablon felhasználásával” című pályázaton 61.094.556 Forint támogatást (KMOP-1.1.4-11/A-2011-0064) nyert el.

A projekt 2011.október 1-én indult és 2013. április 30-án zárult le. A pályázat keretében összesen 150 db sablon beszerzésére és felhasználására került sor azon páciensek körében, akik medikai szempontból alkalmasak voltak a műtétre. A páciensek részéről egyértelműen pozitívak a visszajelzések.

Weboldalak: www.nfu.hu / www.magzrt.hu

A projekt leírása:

Az IMPLANTCENTER Szájsebészeti és Fogászati Kft célja, hogy beruházásai kapcsán megvalósítsa a szakmában jelenleg elérhető legújabb és legfejlettebb szakmai megoldásokat, tovább emelje a szakmai színvonalat, és a lehető legmodernebb professzionális szolgáltatást nyújtsa a pácienseknek.

Ennek érdekében valósult meg az Implantcenter új innovációja műtéti sablon segítségével elnevezésű pályázat, mely jelentős újítás az implantációs eljárás során.

A CT alapján történő tervezés, fúrósablon készítés és vezérlés:

A CT alapján történő tervezés, fúrósablon készítés és vezérlés jelentősen segíti az orvos munkáját, továbbá a páciensek számára sokkal kisebb műtéti beavatkozást és gyorsabb gyógyulást jelent.
A műtéti sablon alkalmazásával egy új lehetőség nyílt meg. Ezeknél a zárt implantológiai műtéteknél feltárás nélkül, sablon vezérlésével történik a beavatkozás, ezáltal nincs csonthártya elemelés, így sokkal jobb és gyorsabb a gyógyulás, kisebb a bedagadás mértéke, ugyanakkor az idegsérülés veszélye is kisebb a pontos tervezés miatt. A legtöbb esetben az ideiglenes felépítmény / fogmű / közvetlenül a műtét után behelyezhető és a páciens teljes értékű szociális életet élhet már a gyógyulás időszakában.
A felmérések során egyértelműen beigazolódott ennek sikeressége és elfogadása a páciensek körében, pozitívabbak a visszajelzések a páciensek részéről.

Az IMPLANTCENTER minden esetben azt tartja szem előtt, hogy kövesse a piac igényeit, fejlessze a szolgáltatások körét, és alkalmazza mindazon megoldásokat, amelyek megfelelnek a legmagasabb szakmai elvárásoknak. A fent részletezett innovációval ezt teljes mértékben megvalósult, úgy a szakmai team, mint a páciensek legnagyobb megelégedettségére.

A kedvezményezett:

IMPLANTCENTER Szájsebészeti és Fogászati Kft.
Cím: 1024 Budapest, Margit krt. 67
Telefon: +36-1-422-0808

Közreműködő szervezet:

MAG (Magyar Gazdaságfejlesztési Központ) Zrt.
Cím: 1139 Budapest, Váci út 81-83.

2009-ben nyert pályázatunk

Klinikánk technológiai fejlesztését az Európai Regionális Fejlesztési alap társfinanszírozásával valósította meg.

Weboldalak: www.nfu.hu / www.magzrt.hu

Galéria

implantcenter-fogaszat-fogtechnika-1.jpg
implantcenter-fogaszat-fogaszat-5.jpg
implantcenter-fogaszat-fogaszati-kezelo-4.jpg
muto13.jpg

Média

Fogak romlása a terhesség alatt - Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika
Fogászati turizmus - Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Jó tudni

A rossz fogak csupán 1-2%-a öröklött. A gyermekkori fogak elvesztésének leggyakoribb oka a szuvasodás, amivel szinte mindenki szembesül élete során, s ami elsősorban a gyermekeket érintő probléma.

Bővebben a gyermekfogászatról

A webhelyünkön cookie-kat használunk a magasabb felhasználói élmény érdekében. További információt itt találhat: link.

EU Cookie Directive Module Information