PÁCIENS VÁRÓK, RECEPCIÓ

A mediterrán hangulatú és modern váróinkban, elegáns, nyugodt környezetben fogadjuk kedves pácienseinket.

MŰTŐ

Pácienseink teljes körű ellátását szolgálja az egynapos szájsebészeti beavatkozást támogató steril műtő. Ezt követően a pácienseink számára egészségügyi felügyeletet és külön szobát biztosítunk.

FOGÁSZATI KEZELŐK

Fogászati kezelőinkben végezzük például a fogfehérítést, a fogkő eltávolítást, a héjak és hidak felhelyezését, a gyökérkezelést, a fogak tömését, illetve a fogszabályozást, valamint itt kerül sor a fül-orr-gégészeti vizsgálatokra is.

SZÁJSEBÉSZETI KEZELŐK

Szájsebészeti műtőinkben végezzük a komolyabb beavatkozásokat, mint például a a bölcsességfoghúzást, az implantációt, illetve az altatást igénylő kezeléseket.

FOGTECHNIKA

A klinika épületében található fogtechnikai laborunkban a legmodernebb technológiai megoldásokkal, a legfrissebb szakmai irányelveknek megfelelően készülnek pácienseink számára például a héjak, koronák, fogpótlások.

MUNKA KÖZBEN

Munkánkat átszövi az empátia, az emberközpontú hozzáállás, mely visszaköszön az első találkozástól a kezelést követő kontrollvizsgálatok befejezéséig.

Close Menu

VÁRJON!

like

További EXKLUZÍV és ÉRTÉKES
tartalomért kövessen be minket:

facebookinstagramtwitterlinkedinyoutube

COVID19 tájékoztató

  • A 469/2021. (VIII. 6.) kormányrendelet értelmében kérjük, kezelése megkezdése előtt ne felejtse el bemutatni védettségi igazolványát vagy negatív COVID tesztjét!

  • maszkot hozzon magával és viselje azt kezelése megkezdéséig
  • mindig előzetesen egyeztessen időpontot kezelésére telefonon vagy e-mailben
  • érkezéskor működjön együtt kollégáinkkal, akik lázat, SO2 szintet és pulzust mérnek, illetve töltse ki COVID19 szűrő kérdőívünket
  • lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen
  • kezét kihelyezett kézfertőtlenítőinkkel, vagy alapos kézmosással tisztítsa meg
  • tartsa a megfelelő távolságot

Köszönjük együttműködését. 

Várjuk szeretettel!