Az Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika Budapest után Londonban és Genfben, illetve Bernben is megnyitotta partner klinikáit.

Best of Budapest díj - Implantcenter professzionális fogászat és szájsebészet
Telefon:

E-mail:
Cím:
+36 1 422 0808
Sürgős esetben hívhat minket mindennap éjfélig

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

1024 Budapest, Margit krt. 67.
Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Best of Budapest

A Best of Budapest név egy független minősítési rendszert takar, melyet a Budapest Week Publishing kiadó 1993-ban a minőség megőrzéséért alakított ki.

A Budapest Week Publishing 1993 óta, minden évben megkérdezi olvasóit és üzleti partnereit, illetve a kiadó bizottságának tagjait arról, hogy kit tartanak a hazai szolgáltatói szféra legjobbjainak. Az így beérkezett szavazatok, valamint a kiadó szigorú ellenőrzése alapján ítélik oda a legjobbaknak járó elismerést.

A Best of név elnyerői Budapest legjobbjai közül kerültek ki, akik az évek során bebizonyították a - szolgáltatói szférában nyújtott - kiváló teljesítményüket.

A Best of Budapest név garancia arra, hogy a szolgáltatást igénybe vevők bármikor visszatérve ugyanazzal a minőséggel találkozzanak.

Best of Budapest díjak

Best of Budapest díjak átvétele

Best of Budapest díj átvétele 2009 Best of Budapest díj átvétele 2010 Best of Budapest díj átvétele 2011 Best of Budapest díj átvétele 2012 Best of Budapest díj átvétele 2013

Galéria

implantcenter-fogaszat-fogaszati-kezelo-4.jpg
implantcenter-fogaszat-fogaszat-5.jpg
implantcenter-fogaszat-fogtechnika-4.jpg
implantcenter-fogaszat-fogaszati-kezelo-1.jpg

Média

Implantátumokkal a tökéletes mosolyért - Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika
A csábos mosoly titka - Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Jó tudni

A rossz fogak csupán 1-2%-a öröklött. A gyermekkori fogak elvesztésének leggyakoribb oka a szuvasodás, amivel szinte mindenki szembesül élete során, s ami elsősorban a gyermekeket érintő probléma.

Bővebben a gyermekfogászatról

A webhelyünkön cookie-kat használunk a magasabb felhasználói élmény érdekében. További információt itt találhat: link.

EU Cookie Directive Module Information