Az Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika Budapest után Londonban és Genfben, illetve Bernben is megnyitotta partner klinikáit.

Best of Budapest díj - Implantcenter professzionális fogászat és szájsebészet
Telefon:

E-mail:
Cím:
+36-1-422-0808
Sürgős esetben hívhat minket mindennap éjfélig
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1024 Budapest, Margit krt. 67.
Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Fogfehérítés

Nem csak szépészeti, hanem szájhigiéniai kérdés is

Az arc legfeltűnőbb része a szemek és az ép egészséges fogak. Az egészséges ragyogó fehér fogak ápolt és fiatalabb külsőt kölcsönöznek, szebbé teszik az arcot. Fiatalon a legtöbb embernek fehérek a fogai, de az évek során, az elfogyasztott ételek és italok, valamint a dohányzás hatására a fogak elszíneződhetnek. A mai modern fogfehérítési technikáknak köszönhetően az elszíneződések megszüntethetőek.

A felszíni elszíneződések esetében első lépésként dentalhigiénikusaink eltávolítják a lepedéket, a fogköveket és egy homokfúvó segítségével tisztára és simára polírozzák a fogak felszínét.

Minden esetben professzionális fogtisztítás előzi meg a rendelői vagy az otthoni fogfehérítést.

Rendelői fogfehérítés

A mai legmodernebb fogászati technológiával, kevesebb, mint 1 óra alatt akár 6-8 árnyalattal világosabb fogszínt érhetünk el. Ehhez az eljáráshoz budapesti rendelőnkben a Discus Zoom fogfehérítő lámpát használjuk.

A rendelői fogfehérítés menete:

  • Első lépésként, egy speciális ajakterpeszt helyezünk fel, amely eltakarja, védi az ajkakat a kezelés során, majd egy ínyvédő géllel bekenjünk az ínyt és a lágy részeket, hogy a magasabb koncentrációjú fogfehérítő zselétől megóvjuk azokat.
  • Ezt követően a fogfelszínre felvisszük a fogfehérítő zselét, melyet a Discus Zoom lámpával megvilágítunk. Az UV-B fény hatására aktivizálódik a fogfehérítő anyag.
  • A fogfehérítés végén védőréteggel vonjuk be a fogakat. A kezelést követő 48 órában, kerülje a dohányzást és azoknak az ételeknek és italoknak fogyasztását, amelyek elszíneződést okozhatnak. Ilyen például, a kávé, tea, cola és a vörösbor.

Az eredményt hosszútávon megőrizhető az otthoni sínes fogfehérítővel, amelyet előzőleg a fogsorminta alapján készítünk el.

A rendelői fogfehérítés, biztonságos eljárás, mivel nem károsítja sem a fogakat, sem a töméseket és a koronákat, általában csekély átmeneti érzékenységgel jár csak.

Rendelői fogfehérítés

Rendelői fogfehérítés

Otthoni sínes fogfehérítés - napról napra világosabb fogak

Az otthoni sínes fogfehérítéssel, napról napra világosabb fogszín érhető el. A kezelés alatt akár 4-5 árnyalattal világosabb fogszínt érhetünk el. A tökéletes hatás eléréshez kb. 10-12 alkalom szükséges.

A használat az anyagának köszönhetően kényelmes, és alvás közben is viselhető.

Otthoni sínes fogfehérítés menete:

  • Fogászati klinikánkon először lenyomatot veszünk az alsó és a felső fogakról, amely alapján fogtechnikusaink 24 órán belül elkészítik az egyénre szabott fogsínt.
  • A fogfehérítő zselét minden egyes alakalommal be kell tölteni a sín belsejébe.
  • A síneket éjszakára fel kell helyezni, és akár egy éjszaka alatt szemmel látható változás érhető el. Az esetek legnagyobb részében 5-8 éjszaka elegendő.
  • A kezelés ideje alatt érdemes kerülni a dohányzást és azoknak az ételeknek és italoknak fogyasztását, amelyek elszíneződést okozhatnak. Ilyen például, a kávé, tea, cola és a vörösbor.
  • Ha a fogfehérítő gél elfogy, Klinikánkon bármikor pótolható.
Fogfehérítés otthon

Fogfehérítés otthon

A fogfehérítő zselével történő fogfehérítés biztonságos eljárás, mivel a fogak szerkezetében nem okoz változást.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Porcelán héj

Galéria

kezelo_2.jpg
varoterem-9.jpg
rontgen-2.jpg
munka-kozben-4.jpg

Média

Implantátumokkal a tökéletes mosolyért - Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika
Fogak romlása a terhesség alatt - Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Jó tudni

Kiemelten fontos a kismamák rendszeres fogászati szűrése és a helyes szájhigiénia betartása a fog-és fogínyproblémák elkerülése érdekében.

Bővebben a terhességi fogászatról

scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet scarpe hogan outlet sac longchamp pas cher sac longchamp pas cher longchamp pas cher sac longchamp pas cher pjs pas cher pjs pas cher pjs pas cher parajumper pas cher parajumper pas cher moncler pas cher moncler pas cher moncler pas cher Common Projects Outlet Candice Cooper Outlet Dsquared Outlet Buscemi Outlet Saucony Outlet replica handbags replica handbags replica handbags replica handbags uk replica handbags uk replica handbags uk replica watches replica watches replica watches replica watches uk replica watches uk replica watches uk