Az Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika Budapest után Londonban és Genfben, illetve Bernben is megnyitotta partner klinikáit.

Best of Budapest díj - Implantcenter professzionális fogászat és szájsebészet
Telefon:

E-mail:
Cím:
+36 1 422 0808
Sürgős esetben hívhat minket mindennap éjfélig

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

1024 Budapest, Margit krt. 67.
Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Fogpótlás

Napjainkban a fogpótlási technikák rendkívüli fejlődésen mennek keresztül. Fogászati és Szájsebészeti Klinikánkon minden típusú foghiányra megoldást tudunk kínálni. A fogpótlást alapos kivizsgálás és a szájhigiéniás kezelés előzi meg, annak érdekében, hogy ne kerüljön sor kivehető fogpótlás használatára.

Procera és cirkon korona: Fémmentes esztétikus fogpótlás

Újdonság az Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinikán: az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával fejlesztettük fogtechnikai gépparkunkat, amely a CAD/CAM rendszernek köszönhetően ultra pontos fogászati cirkon koronákat állít elő.

A cirkon elnevezés a fogászati koronák alapanyagára utal, amely a cirkónium - dioxid. Az új anyagnak köszönhetően lehetővé vált a fémvázak helyettesítése. A fémvázas fogpótláshoz képest egy esztétikusabb természetes fogpótlás készíthető, mivel a koronák a fognyaknál az íny visszahúzódása során sem válnak láthatóvá.

A fogpótlás előnyei:

  • allergiamentes
  • tökéletes fényáteresztő
  • kimagasló esztétikai hatású
  • harmonizál a természetes fogakkal
  • hosszú élettartamú
  • fémmentes esztétikus fogpótlás

A cirkónium-dioxid váz tulajdonságának köszönhetően a cirkon koronák mind a fogak nyaki részéhez, mind az íny felszínéhez tökéletesen illeszkedik.

A megfelelő ápolás és rendszeres kontroll mellett az ínygyulladás megakadályozható, amely az ínysorvadás egyik leggyakoribb okozója.

Fogpótlás
Fogpótlás

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Galéria

implantcenter-fogaszat-fogtechnika-3.jpg
implantcenter-fogaszat-fogaszat-1.jpg
implantcenter-fogaszat-fogtechnika-1.jpg
implantcenter-fogaszat-fogaszat-2.jpg

Média

Baj van a szájhigiéniával? - Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika
A csábos mosoly titka - Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Jó tudni

A rossz fogak csupán 1-2%-a öröklött. A gyermekkori fogak elvesztésének leggyakoribb oka a szuvasodás, amivel szinte mindenki szembesül élete során, s ami elsősorban a gyermekeket érintő probléma.

Bővebben a gyermekfogászatról