Az Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika Budapest után Londonban és Genfben, illetve Bernben is megnyitotta partner klinikáit.

Best of Budapest díj - Implantcenter professzionális fogászat és szájsebészet
Telefon:

E-mail:
Cím:
+36 1 422 0808
Sürgős esetben hívhat minket mindennap éjfélig

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

1024 Budapest, Margit krt. 67.
Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Adatvédelmi elvek

Az Implantcenter Kft. és az Implant és Esztétikai Center Kft. (a továbbiakban Üzemeltetők) weboldalainak (a továbbiakban Weboldalak) használata során az Üzemeltetők a tudomásukra jutott személyes adatokat a 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései alapján kezeli.

A Weboldalakat látogató felhasználók számítógépének egyes adatai és IP-címei a felhasználók látogatásai rögzítésének céljából naplózásra kerülnek. Ezeket az adatokat az Üzemeltetők kizárólag statisztikák készítésére használja fel. Az IP-címeket az Üzemeltetők semmilyen olyan más adathoz nem kötik és nem fogják olyan módon felhasználni, hogy abból a felhasználó személyesen azonosítható lenne, ugyanakkor meghatározott esetekben ezek a címek és a naplófájlok személyes adatnak minősülnek.

A felhasználó által a bejelentkezés során megadott és egyébként az Üzemeltetőkhöz került személyes adatok kezelése tekintetében az Üzemeltetők maradéktalanul betartja az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény és az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről szóló 226/2003. (XII. 13.) Kormányrendelet, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, és az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseit és előírásait. Az Üzemeltetők ennek megfelelően a felhasználó adatait kizárólag abban a körben kezeli, amelyhez a felhasználó kifejezett hozzájárulását adta. Az Üzemeltetők a tudomására jutott személyes adatokat semmilyen körülmények között nem teszi a felhasználó kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül harmadik személy számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés esetét, illetve amikor a személyes adat megadása kifejezetten a Weboldalakon való nyilvános közzététel céljából történt (például hozzászólás vagy hirdetés). A személyes adatokat a felhasználás céljának megszűnése vagy a felhasználó kérése esetén az Üzemeltetők megsemmisítik. Ezenkívül az Üzemeltetők bármikor készek arra, hogy a felhasználónak az Üzemeltetők által kezelt személyes adataival kapcsolatban tájékoztatást adjanak, vagy azokat erre irányuló kérés esetén módosítsák vagy töröljék.

A Weboldalak megtekintésével a felhasználó és az Üzemeltetők hírközlési eszközök útján létesítettek egymással kapcsolatot, az információ szolgáltatása nyílt hálózaton (Internet) történik. Ez az Üzemeltetők részéről fokozott ellenőrzési és biztonsági követelmények betartását teszi szükségessé. Ennek megfelelően az Üzemeltetők az adatvédelmi jog hatályos előírásai szerint törekednek arra, hogy szolgáltatásuk a technikai szempontok szerint is biztonságosnak minősüljön. Ugyanez a Weboldalakat elérhetővé tevő szolgáltatóra is vonatkozik, aki a birtokába jutott személyes adatokat és egyéb információkat üzleti titokként köteles kezelni. Az Üzemeltetők a felhasználó által a Weboldalak igénybe vételével az Interneten közzétett információkért mindennemű felelősségüket kizárják. Amennyiben az Üzemeltetők tudomást szereznek arról, hogy a felhasználó valamely harmadik személy jogait vagy egyébként a jogszabályokat sértő módon a regisztráció során vagy egyébként más személyes adatait adja meg, a Weboldalakon nyilvánosan hozzáférhető vagy jogellenesen megszerzett személyes vagy annak nem minősülő adatokat harmadik személyes jogait vagy jogszabályt sértő módon használja (pl. spam) vagy egyébként a jelen adatvédelmi szabályokat megszegte illetve a Weboldalak használata során kárt okozott, az Üzemeltetők megteszik a szükséges jogi intézkedéseket az okozott kár megtérítése valamint a fenti magatartásokat megvalósító személy jogi úton történő felelősségre vonása érdekében. Az Üzemeltetők az ilyen esetekben minden tőlük telhető segítséget megadnak az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából és felelősségre vonása vonatkozásában.

 

Látogatói tájékoztató az úgynevezett sütik használatáról (COOKIE POLICY)

Az Implantcenter Kft. és az Implant és Esztétikai Center Kft. által üzemeltetett weboldalakra való belépéssel, ha ezt az Ön (mint látogató) által használt böngésző beállítások engedik, vagy azt Ön - az oldal első látogatásakor kifejezetten jóváhagyja, a weboldal automatikusan elmenthet információkat az Ön számítógépéről. Valamint a böngészésre használt eszközéről (táblagép, okostelefon, hordozható okoseszközök), illetve azon az előbbiekben említett célból ún. számítógépes „sütiket” (cookie) vagy más hasonló programokat helyezhet el.

Erre vonatkozó jogszabályoknak eleget téve tároljuk adatait:

  • Alaptörvény,
  • 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről (Ptk.),
  • 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (Infotv.),
  • 1995. évi CXIX. törvény a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről (DM tv.),
  • 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (Eker. tv.),
  • 2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről.

A süti egy olyan fájl, amely akkor kerül(het) a számítógépre vagy a böngészésre használt más eszközre, amikor a látogató egy weboldalt látogat meg. A sütik több funkcióval is rendelkeznek és több célra is felhasználhatók, így például:

  • információt gyűjtenek a látogatóról, illetve eszközéről,
  • megjegyzik a látogató egyéni beállításait,
  • felhasználásra kerül(het)nek online tranzakciók igénybevételekor, vagy
  • felhasználásra kerül(het)nek a honlapon és más weboldalakon található reklámtartalmak optimalizációjához.

Általánosságban a sütik vagy a más hasonló programok megkönnyítik a honlap használatát, elősegítik, hogy a honlap a látogatók számára igazi webes élményt és hatékony információforrást jelentsen, illetve biztosítják a honlap üzemeltetője részére az oldal működésének ellenőrzését, a visszaélések megakadályozását és az oldalon nyújtott szolgáltatások zavartalan és megfelelő színvonalú biztosítását.

A sütik használatának elfogadása, engedélyezése nem kötelező. Ön vissza tudja utasítani a sütik használatát számítógépe vagy a böngészésre használt más eszköze, illetve a honlap eléréséhez használt böngészője beállításain keresztül, azonban ilyen esetben, sütik nélkül nem tudja majd maradéktalanul kihasználni honlapunk minden funkcióját, szolgáltatását, illetve ezek alkalmazása nélkül az Implantcenter Kft. és az Implant és Esztétikai Center Kft. sem tudja garantálni Önnek a honlap teljes körű használatát.

A sütik által az Önről, illetve az Ön számítógépéről, illetve a böngészésre használt eszközéről a következő adatokat rögzítjük és kezeljük:

  • az Ön által használt IP-cím,
  • a böngésző típusa,
  • a böngészésre használt eszköz operációs rendszerének jellemzői (például típus, beállított nyelv, stb.),
  • a látogatás pontos időpontja,
  • az előzőleg látogatott oldal címe,
  • a meglátogatott oldal, aloldal, használt funkció vagy szolgáltatás,
  • az oldalon töltött idő.

Tájékoztatjuk, hogy ezek a sütik önmagukban nem tudják a látogatót személy szerint beazonosítani.

A honlap használatával összefüggő adatokat a honlap üzemeltetése érdekében 6 hónapig az Implantcenter Kft. és az Implant és Esztétikai Center Kft. őrzi, majd ennek elteltével törlik, illetve anonimizálják. A rögzített adatokhoz az Üzemeltetők munkatársai férhetnek hozzá a fenti célok biztosítása érdekében. A rögzített adatok továbbítására csak a jogszabályokban rögzített esetekben, célokból és a jogszabály által erre felhatalmazottak részére (tipikusan bűnüldözési, nemzetbiztonsági célból) van lehetőség. A honlap használatával összefüggő anonimizált adatok statisztikai célokra felhasználhatók.

Amire az Implantcenter Kft. és az Implant és Esztétikai Center Kft. használja a sütiket, illetve más hasonló programokat:

  • hogy megmondja Ön járt-e már honlapunkon, illetve, hogy milyen aloldalakat vagy más Implantcenter Kft. és az Implant és Esztétikai Center Kft. oldalakat látogatott meg, milyen funkciókat, szolgáltatásokat vett igénybe, milyen információk után érdeklődött vagy melyek azok, amelyek leginkább érdekelhetik Önt. Azaz ezen sütiket alapvetően információgyűjtésre használjuk fel a még jobb és minőségi felhasználói élmény biztosítása és honlapunk fejlesztése céljából.
  • hogy megkönnyítse az Ön navigációját honlapunkon, illetve hogy könnyebbé tegye az Ön számára a honlapunkon keresztül elérhető különböző funkciók és szolgáltatások használatát, így biztosítva a zökkenőmentes felhasználói élményt.
  • hogy a megjelenő hirdetéseket optimalizáljuk, valamint annak megállapítására, hogy a hirdetésmegjelenítések, a hirdetési szolgáltatások egyéb felhasználási módjai, a hirdetésmegjelenítésekkel történő interakciók és a hirdetési szolgáltatások, hogyan kapcsolódnak a látogatásokhoz honlapunkon.
  • végül, hogy célzott, az Ön érdeklődésére nagy valószínűséggel számot tartó hirdetéseket helyezhessünk el honlapunkon, vagy más weboldalakon.

Ezen sütik egy része feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a felhasználók böngészhessék honlapunkat, maradéktalanul és zökkenőmentesen használhassák annak funkciót, a honlapunkon keresztül elérhető szolgáltatásokat. Ezek az ún. munkamenet sütik, melyek többek között lehetővé teszik a látogató által adott oldalon, funkcióban vagy szolgáltatásban végzett műveletek megjegyzését egy látogatás során. Ezen sütik érvényességi ideje kizárólag az aktuális látogatásra vonatkozik, a munkamenet végeztével, illetve a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan törlődik a számítógépről, ha az így van beállítva.

A sütik egy másik fajtája, az ún. használatot elősegítő sütik lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy megjegyezhessük a látogató által megadott adatokat, egyéb információkat (például a belépéshez használt azonosító), hogy azt ne kelljen egy újabb látogatáskor, vagy az oldalra való visszatéréskor ismételten rögzítenie. Ezen sütik mindaddig a látogató számítógépén, illetve annak böngészőjében maradnak, amíg a látogató nem törli őket.

Az ún. teljesítményt biztosító sütiket pedig arra használjuk, hogy információt gyűjtsünk azzal kapcsolatban, hogyan használják látogatóink honlapunkat. Ezek a sütik olyan információkat gyűjtenek, mint például, hogy melyik oldalt, aloldalt nézte meg a látogató, annak mely részére kattintott, hány oldalt vagy aloldalt keresett fel, milyen más oldalakat látogatott, milyen hosszú volt az egyes oldalak megtekintési ideje, stb. Mindezek célja honlapunk és a rajta megtalálható funkciók szolgáltatások fejlesztése, optimalizációja és ez által a felhasználói élmény javítása, a zavartalan és megfelelő színvonalú szolgáltatásnyújtás biztosítása.

Az általunk használt, illetve hirdetőpartnereinktől származó, harmadik fél általi ún. hirdetési- vagy célzó sütiknek az a célja, hogy általuk még inkább kifejezetten a látogatót érdeklő vagy a látogató számára fontos, érdeklődésére leginkább számot tartó, releváns hirdetések jelenjenek meg honlapunkon, illetve partnereink weboldalain, illetve bizonyos esetekben, hogy reklámkampányaink sikerességét mérjük. Ezek a sütik önmagukban nem tudják a látogatót személy szerint beazonosítani, csupán olyan információkat gyűjtenek, mint például, hogy milyen oldalt, aloldalt nézett meg a látogató, annak mely részére kattintott, hány oldalt vagy aloldalt keresett fel, milyen más oldalakat látogatott meg a látogató, stb.

Szintén használunk olyan, az Ön számítógépére, illetve a böngészésre használt eszközére (táblagép, okostelefon, hordozható okoseszközök), valamint az általunk küldött elektronikus levelekbe – amennyiben ezek küldéséhez Ön előzetesen hozzájárult – épülő sütiket és kódokat, melyek lehetővé teszik számunkra, hogy kövessük az Ön tevékenységét honlapunkon. Ezen felül elektronikus levelünk megnyitása után, abból a célból, hogy általuk még inkább kifejezetten az Önt érdeklő vagy az Ön számára fontos, érdeklődésére leginkább számot tartó, releváns hirdetések jelenjenek meg honlapunkon, illetve partnereink weboldalain, továbbá, hogy ezekről figyelemfelhívó vagy emlékeztető elektronikus leveleket juttassunk el az Ön számára.

A honlapon az Implantcenter Kft.-től és az Implant és Esztétikai Center Kft.-től független, külső szerverről érkező és külső szerverre mutató hivatkozások is találhatók. E hivatkozások szolgáltatója a saját szerverére történő közvetlen kapcsolódás miatt esetleg felhasználói adatokat képes gyűjteni (és ezeket esetlegesen olyan országok területén kezelni, amelyek nem minősülnek adatkezelési szempontból biztonságos harmadik országnak). Ez utóbbira az Implantcenter Kft.-nek Implant és Esztétikai Center Kft.-nek semmiféle ráhatása sincs, s ezen adatgyűjtésekért semmiféle felelősséget nem vállalunk, ezek kizárólag az Ön jóváhagyásával folynak, annak visszavonásáig, a sütik tiltásáig, illetve törléséig. A külső szolgáltatók a felhasználói szokások mérésével, valamint a hirdetések kiszolgálásával kapcsolatosan, információgyűjtés céljából ún. webjelzőket (web beacons) is használnak.

Honlapunk által használt harmadik fél általi sütik, illetve más hasonló programok:

  • a Google AdWords remarketing szolgáltatása
  • a Google Analytics szolgáltatása (pl. remarketing, Google Display hálózati megjelenítési jelentések, a vagy a Google Analytics demográfiai és érdeklődési jelentései)
  • a Facebook Website Custom Audiences technológiája
  • A Google hirdetésekkel kapcsolatos adatvédelmi irányelveiről ide kattintva tájékozódhat
  • A Google Analytics szolgáltatása sütikkel kapcsolatos további tudnivalókról ide kattintva tájékozódhat
  • A Google cookie-kezeléséről itt olvashat részletesen
  • A Facebook Website Custom Audiences technológiája segítségével azon bejelentkezett Facebook felhasználók részére, akik a honlapunkra és aloldalai látogatnak, a látogatást követően a Facebook felületén az Implantcenter Kft. hirdetései jelenhetnek meg. Erről a technológiáról itt oldalon tájékozódhat, és ugyanitt van lehetőség a leiratkozásra is
  • A cookie-król, működésükről a következő forrásokból szerezhet további információkat, vagy itt olvashat részletesen
  • A web beacons működéséről a következő forrásokból szerezhet további információkat
  • A követő sütik működéséről a következő forrásokból szerezhet további információkat

Ha szabályozni, módosítani szeretné a sütik elhelyezését a számítógépén vagy a böngészésre használt más eszközén, illetve a honlap eléréséhez használt böngészője beállításait, esetleg meg akarná tiltani a sütik használatát, elhelyezését, azt megteheti, hiszen minden böngésző, illetve számítógépén vagy a böngészésre használt más eszköz engedélyezi a sütik beállításának megváltoztatását. A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem beállításai alatt, cookie vagy süti megnevezéssel van lehetőség.

Ismételten fel szeretnénk hívni a figyelmét rá, hogy mivel a sütik elhelyezésének célja elsősorban a honlapunk használhatóságának megkönnyítése és minőségi felhasználói élmény biztosítása, a sütik alkalmazásának megakadályozása vagy a sütik törlése által előfordulhat, hogy nem lesz képes honlapunk minden funkciójának, vagy az elérhető szolgáltatásoknak teljes körű és zavartalan használatára, illetve hogy a honlap az eredetitől eltérően fog működni az Ön számítógépén, más eszközén, böngészőjében.

Ha többet szeretne megtudni a böngésző beállításainak módosításáról, nézze át a böngésző utasításait vagy súgóját.

A legnépszerűbb böngészők süti beállításairól az alábbi linkeken tájékozódhat:

További tudnivalók a Google Analytics szolgáltatás beállításaival kapcsolatban:

  • A látogató a Google-fiókba való bejelentkezést követően a Hirdetés-beállítások segítségével letilthatja a Google Analytics vizuális hirdetési funkcióit, és személyre szabhatja a Google Display Hálózat hirdetéseit: itt
  • A Látogató a Google Analytics letiltó böngészőbővítményt itt érheti el: itt
  • A Google érdeklődés-alapú hirdetéseinek letiltásról itt lehet tájékozódni

Galéria

implantcenter-fogaszat-fogtechnika-4.jpg
implantcenter-fogaszat-fogaszati-kezeles-5.jpg
implantcenter-fogaszat-fogaszati-kezeles-1.jpg
implantcenter-fogaszat-fogaszat-2.jpg

Média

Fogak romlása a terhesség alatt - Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika
Fogászati turizmus - Implantcenter Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Jó tudni

A rossz fogak csupán 1-2%-a öröklött. A gyermekkori fogak elvesztésének leggyakoribb oka a szuvasodás, amivel szinte mindenki szembesül élete során, s ami elsősorban a gyermekeket érintő probléma.

Bővebben a gyermekfogászatról